Konto i bezpieczeństwo
Konto i bezpieczeństwo
Chroń swoje konto, zarządzaj osobami, które mogą się z Tobą kontaktować i zgłaszaj rzeczy, które łamią zasady.
W tej sekcji opisano wszystko, co zapewnia bezpieczeństwo Twojego konta i kontrolę nad Twoim kontem.
-Hasło i bezpieczeństwo— zmień hasło, status weryfikacji konta i to, co nie jest jeszcze obsługiwane (np. 2FA). -Blok— uniemożliwić komuś kontakt z Tobą. -Raportowanie— złóż raport dotyczący wpisu, osoby, strony, postaci, wiadomości lub czatu. -Umiar— co dzieje się po zgłoszeniu i jakie działania są możliwe. -Usuń konto— usuń swoje konto na stałe.
Często zadawane pytania
- Jak zmienić hasło?
- Użyj hasła i zabezpieczeń w obszarze Konto i bezpieczeństwo lub zresetuj za pomocą public.kim/zapomniałem, jeśli nie możesz się zalogować.
- Jak kogoś zablokować lub zgłosić?
- Otwórz profil użytkownika lub menu treści i wybierz Zablokuj lub Zgłoś. Zobacz Blokowanie i raportowanie w sekcji Konto i bezpieczeństwo.
- Jak usunąć swoje konto?
- Śledź opcję Usuń konto w sekcji Konto i bezpieczeństwo. Usunięcie jest trwałe i powoduje usunięcie Twojego profilu oraz treści zgodnie z polityką produktu.