حساب و ایمنی
مسدود کردن
از تعامل شخصی با شما در Public جلوگیری کنید.
وقتی شخصی را **بلاک میکنید، دیگر نمیتواند:
- شما را دنبال کنید (هر فالوی موجود حذف می شود).
- پست های خود را در فید آنها ببینید.
- در چت به شما پیام بدهند.
- مطالب خود را ذکر یا نظر دهید.
محتوای آنها را هم نخواهید دید.
Public در حال حاضر یک اقدام بیصدا جداگانه ارائه نمیدهد. مسدود کردن گزینه موجود برای محدود کردن تعامل است.
مسدود کردن از نمایه
- نمایه شخص را باز کنید.
- منوی بیشتر را باز کنیدنماد ⋮).
- Block را انتخاب کرده و تایید کنید.
یک نفر را رفع انسداد کنید
میتوانید لیست کاربران مسدود شده خود را بازبینی و رفع انسداد کنید:
- وب: باز
/blocked-users. - Android: برگه منو → کاربران مسدود شده را باز کنید.
فرد مورد نظر را پیدا کنید و Unblock را انتخاب کنید.
مسدود کردن چه کاری انجام می دهد (و نمی کند)
- مسدود کردن بی صدا است — Public به فرد مسدود شده اطلاع نمی دهد.
- مسدود کردن، **محتوای گذشته را حذف نمی کند. پستها و پیامهایی که قبل از مسدود کردن رد و بدل کردهاید، در مکالمات باقی میمانند تا زمانی که هر دو طرف آنها را حذف کنند.
- اگر کسی را بلاک کنید و سپس آن را رفع انسداد کنید، باید دوباره همدیگر را دنبال کنیدآن ارتباط را بازیابی کنید
در عوض چه زمانی باید گزارش داد
مسدود کردن مزاحمت شخصی را کنترل می کند. برای مواردی که قوانین Public را نقض میکند - آزار و اذیت، هرزنامه، رفتار خطرناک - همچنین یکگزارش دهید. تیم تعدیل گزارش ها را جداگانه بررسی می کند.